Modern Financial Systems sp. z o.o.
-
Karola
Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.
U mnie szybka decyzja, szybka współpraca , wniosek napisany. Skoro niska opłata, to dlaczego miałabym
Nie zaryzykować. Zasugerowałam się referencjami na stronie. Nie żałuję, a wręcz polecam !
Nie zaryzykować. Zasugerowałam się referencjami na stronie. Nie żałuję, a wręcz polecam !
-
Tomek
Najważniejsze, że firma nie wciska żadnych dziwnych materiałów, płyt itd. Tylko rzetelna praca dla klienta - analiza i wniosek.
-
Zdzisław
Witam! Otrzymałem od nich sensowne dokumenty, które muszę uzupełnić. Analityk już dzwonił i zaoferował pomoc. Widać , że dokumenty są dopracowane i to na pewno nie poradniki jak u innych. MOIM ZDANIEM KONKRET.
-
Piotr
Hej! Ja już po analizie, nie dało się dobrać programu. Dostałem już korektę faktury do ksef i dziś zwrócili na konto. Także sa uczciwi.
-
Karol
Analiza konkretna, czekam na pisanie wniosku. Wszystko co przekazali telefonicznie- zrealizowali zgodnie z planem.
Polecam!
Polecam!
-
Wioleta
Wniosek przeszedł ocenę formalna i merytoryczna. Decyzja pozytywna. Przygotowali kompletną dokumentację wniosek biznesplan i wszelkie załączniki. Dostałam wypłatę środków.
-
Boguś Bud
Modern Financial Systems pozyskali dla mnie dotacje, wszystko szybko i sprawnie.
-
kornel
Modern Financial Systems- Programy Funduszy unijnych przygotowali dla mnie wniosek o dofinansowanie. Nie wysyłają bzdetów tylko konkrety. Polecam współpracę.! www.programyfunduszy.eu- POLECAM!