Dodatkowo chciałabym podziękować pani O. , która poprowadziła mnie niemalże za rękę przez całe działanie , nigdy nie miałam styczności z dofinansowaniami , więc byłam klientem wymagającym , a osoba która była mi przydzielona powinna dostać order za cierpliwość
Modern Financial Systems sp. z o.o.
-
Krystyna
Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.
Współpraca przebiegła niespodziewanie pozytywnie. Mój opiekun dzwonił do mnie , mogłam na niego liczyć . Analiza w ciągu 3 tygodni- to bardzo krótko. Z wnioskiem też ekspresowo. Nabór pojawił się w ciągu miesiąca , a oni w ciągu tygodnia przygotowali wniosek. Dostałam informację , że obecnie wniosek został zakwalifikowany do dofinansowania. Czekam na podpisanie umowy z urzędem i rozpoczynam projekt;)
Dodatkowo chciałabym podziękować pani O. , która poprowadziła mnie niemalże za rękę przez całe działanie , nigdy nie miałam styczności z dofinansowaniami , więc byłam klientem wymagającym , a osoba która była mi przydzielona powinna dostać order za cierpliwość
pozdrawiam!
-
piotrek
Sami zadzwonili, zdecydowałem się na współpracę i nie żałuję, otrzymałem pomoc za rozsądne pieniądze, wilk syty i owca cała i o to chodzi, żeby każdy był zadowolony.
-
Janina Łódź
Polecam Firmę Modern Financial Systems, podoba mi się ich oferta, koszty za usługę i ogólne podejście do klienta, takich firm na rynku nam potrzeba!
-
malgosia
Dzień dobry, jak Państwa opinie o współpracy z perspektywy czasu?
-
KAROLINA
Polecam współpracę z firmą Modern Financial Systems, za sukces. Firma godna polecenia!
-
Henryk Wrocław
Ja nieufny, starej daty, ale miła pani mnie zachęciła oferta i nie żałuję, nie zawiodłem się, firma działa długo na rynku, maja sukcesy, moje dokumenty w trakcie weryfikacji, mam nadzieję, że u nas tez zakończy się sukcesem.
-
kazimierz
Załatwili dotacje na sprzęt budowlany z LGD. Polecam!
-
firma
Firma Modern Financial Systems Sp. z o.o. wywiązała się z zawartej ze mną umowy w 100%.
Zespół widać zna się na robocie, byli do mojej dyspozycji zawsze wtedy jak potrzebowałem ich pomocy.
Zespół widać zna się na robocie, byli do mojej dyspozycji zawsze wtedy jak potrzebowałem ich pomocy.
-
Kordian
Polecam współpracę z Modern Financial Systems , realizujący projekt Programy Funduszy Unijnych www.programyfunduszy.eu. Firma przygotowała wniosek i biznesplan. Analiza była dokładna. Rozliczenie za sukces. Polecam!
-
Adrian
Wniosek złożony, cena niska, prowizja od sukcesu w %:) , bez zbędnych materiałów. Przygotowują same konkretne dokumenty. Polecam!