Modern Financial Systems sp. z o.o.

Description of your first forum.
Krystyna

Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.

Post autor: Krystyna »

Współpraca przebiegła niespodziewanie pozytywnie. Mój opiekun dzwonił do mnie , mogłam na niego liczyć . Analiza w ciągu 3 tygodni- to bardzo krótko. Z wnioskiem też ekspresowo. Nabór pojawił się w ciągu miesiąca , a oni w ciągu tygodnia przygotowali wniosek. Dostałam informację , że obecnie wniosek został zakwalifikowany do dofinansowania. Czekam na podpisanie umowy z urzędem i rozpoczynam projekt;)
Dodatkowo chciałabym podziękować pani O. , która poprowadziła mnie niemalże za rękę przez całe działanie , nigdy nie miałam styczności z dofinansowaniami , więc byłam klientem wymagającym , a osoba która była mi przydzielona powinna dostać order za cierpliwość ;) pozdrawiam!
piotrek

Post autor: piotrek »

Sami zadzwonili, zdecydowałem się na współpracę i nie żałuję, otrzymałem pomoc za rozsądne pieniądze, wilk syty i owca cała i o to chodzi, żeby każdy był zadowolony.
Janina Łódź

Post autor: Janina Łódź »

Polecam Firmę Modern Financial Systems, podoba mi się ich oferta, koszty za usługę i ogólne podejście do klienta, takich firm na rynku nam potrzeba!
malgosia

Post autor: malgosia »

Dzień dobry, jak Państwa opinie o współpracy z perspektywy czasu?
KAROLINA

Post autor: KAROLINA »

Polecam współpracę z firmą Modern Financial Systems, za sukces. Firma godna polecenia!
Henryk Wrocław

Post autor: Henryk Wrocław »

Ja nieufny, starej daty, ale miła pani mnie zachęciła oferta i nie żałuję, nie zawiodłem się, firma działa długo na rynku, maja sukcesy, moje dokumenty w trakcie weryfikacji, mam nadzieję, że u nas tez zakończy się sukcesem.
kazimierz

Post autor: kazimierz »

Załatwili dotacje na sprzęt budowlany z LGD. Polecam!
firma

Post autor: firma »

Firma Modern Financial Systems Sp. z o.o. wywiązała się z zawartej ze mną umowy w 100%.
Zespół widać zna się na robocie, byli do mojej dyspozycji zawsze wtedy jak potrzebowałem ich pomocy.
Kordian

Post autor: Kordian »

Polecam współpracę z Modern Financial Systems , realizujący projekt Programy Funduszy Unijnych www.programyfunduszy.eu. Firma przygotowała wniosek i biznesplan. Analiza była dokładna. Rozliczenie za sukces. Polecam!
Adrian

Post autor: Adrian »

Wniosek złożony, cena niska, prowizja od sukcesu w %:) , bez zbędnych materiałów. Przygotowują same konkretne dokumenty. Polecam!
ODPOWIEDZ