Modern Financial Systems sp. z o.o.
-
Remabus
Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.
Czekam na decyzję z urzędu, MFS przygotował dokumentację pod względem merytorycznym, formalnym bardzo dobrze, dobry kontakt na poszczególnych etapach współpracy, polecam, śmiało można korzystać z ich usług.
-
PanKracy
Ja też jestem mile zaskoczony, tyle lat na rynku się utrzymują, muszą się znać na tym co robią i robią to dobrze, też czekam na urząd, dokumenty przygotowane.
-
Jadwiga W
Polecam współpracę. Ekspresowa analiza i wniosek złożony w terminie. Pani analityk miła i kompetentna.
-
Anna
Pani analityk bardzo konkretna i rzeczowa, przy tym bardzo miła i pomocna.
Cały proces przebiegł bardzo sprawnie.
Cały proces przebiegł bardzo sprawnie.
-
zadowolony
Można się z nimi dogadać pod wieloma względami, są elastyczni, wyrozumiali, do tego widać profesjonalni w tym co robią, po długim czasie poszukiwań wreszcie udało mi się dzięki nim.
-
Nikodem
Rekomendujemy Firmę MFS jako godnego zaufania partnera biznesowego. Dociekliwi, skrupulatni, zaangażowania na maxa w swoja robotę.
-
bhp
My z polecenia, i dla znajomych i dla nas wszystko przygotowane na tip top, można polecać dalej, czekamy tylko na info z urzędu.
-
Mario/Luigi
Doceniamy łatwość kontaktu, Pani analityk bardzo miła ale przede wszystkim zna się kobitka na rzeczy jeśli chodzi o całą ta papierologię, pozdrawiamy i polecamy! Chłopaki z Mazur 
-
Jowita
Polecam współpracę z firmą MFS. Szybka analiza w niskiej cenie, wniosek złożony w terminie możliwie najszybszym.
-
Julia
Firma za stosunkowo niska opłatę przygotowuje dokumentację do urzędu. Nie wysyłają materiałów promocyjnych tylko konkretne wnioski o dofinansowanie , na podstawie których składają dokumentację do urzędu, polecam !