Modern Financial Systems sp. z o.o.
-
Juliand
Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.
Polecam współpracę z Modern Financial Systems. Zrozumiałe zasady współpracy. Czekam na decyzję z urzędu.
-
Hania Z.
Mają dobrych fachowców, analityk przy każdym kontakcie kompetentny, pomocny, doradza, podpowiada, można polecić.
-
Alina
Dzięki Modern Financial Systems mój wniosek został wybrany do dofinansowania. Kiedy wypłacaliście im prowizję 7% za pozyskanie dofinansowanie?
-
Anna Wrocław
Bardzo fachowa i rzetelna firma, doświadczenie zdobyte przez tak długi okres istnienia na rynku widać gołym okiem, dokumenty przygotowane z należytą dokładnością i starannością, teraz czekam na decyzję, ich 15letnie doświadczenie przełoży się na sukces tak czuję, trzymam kciuki, pozdrawiam, Ewa.
-
Eliza
Dzięki Modern Financial Systems uwierzyłam, że ja też mogę skorzystać z dobrodziejstwa UE, gdybym wiedziała, że tak to będzie dzięki nim wyglądać już dawno podjęłabym z nimi współpracę, ale co się odwlecze to nie uciecze przecież 
-
zadowolony klient
Jak widać pracownicy są zadowoleni, klienci również, ja zdecydowanie tak, zajęli się moim przypadkiem i pomogli bardziej niż się spodziewałem, prawilna firma.
-
Wakoos
Ciekawa oferta pomocy, opieka od początku podjęcia współpracy, dokładne sporządzenie dokumentacji, niezawodny kontakt, przejrzysty regulamin współpracy, polecam w 100%.
-
Gość
Polecam, konkretna firma, bardzo pomocny i fachowy zespół analityków.
-
Gość
Współpraca z Modern przebiegła bez zarzutów, kompetentny zespół fachowców, którzy poprowadzili mnie o d początku do końca.
-
Gość
Analiza przygotowana, czekamy teraz na urząd, póki co wszystko przebiega prawidłowo z ich strony.