Modern Financial Systems sp. z o.o.
-
Roland
Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.
Czy ktoś finalnie dostał dofinansowanie przy współpracy i pomocy Modern Financial Systems sp. z o.o. Jeżeli tak to jaki czas trzeba było czekać od momentu wpłaty opłaty 599zł i dalej już przygotowanego projektu . Bardzo proszę o info.
-
Pablo
Oczywiście, że tak. Sporo firm i instytucji. Na ich stronie są zresztą chyba jakieś referencje. Co do czekania, to z tego co wiem, wypada to różnie. Wszystko zależy od tego, czy w Twoim miejscu prowadzenia działalności rozpisany jest aktualnie jakiś konkurs. Jak jest, to oni piszą i składają. Jak nie ma - trzeba poczekać.
-
Michał96
Polecam wszystkim współpracę z firmą. Zwłaszcza polecam Panią analityk, która bardzo mi pomogła w sporządzeniu dokumentacji.
-
Tomasz
Hej, mam pytanie, bo widzę, że minęło już ok 2 lat od czasu, gdy procedowałaś z nimi wniosek o te fundusze - Czy koniec końców otrzymałaś dzięki nim środki z funduszy unijnych w kwocie , o jaką wnioskowałaś? Ile to trwało? 
-
Aga
Zośka-napisz proszę firma pomogła i dostałaś fundusze? Jak się sprawa potoczyła?
-
zadowoly klinet
Firma działa bez zarzutu, jej zadaniem jest w pierwszej kolejności wykonanie analizy, a następnie złożenie wniosku w momencie ogłoszenia naboru przez urząd. Współpraca jest przejrzysta i transparentna. Szczerze polecam współpracę z firmą Modern Financial Systems!
-
fizjoterapeuta
Witam,
mi przygotowywali wniosek, Pani analityk kontaktowała się na bieżąco, na końcu otrzymałem komplet dokumentów do akceptacji. Wniosek złożony, czekamy na decyzje. Polecam firmę, działają na rynku już długi czas i to też jest dosyć ważne. Napiszę, jak będę miał decyzje.
Pozdrawiam!
mi przygotowywali wniosek, Pani analityk kontaktowała się na bieżąco, na końcu otrzymałem komplet dokumentów do akceptacji. Wniosek złożony, czekamy na decyzje. Polecam firmę, działają na rynku już długi czas i to też jest dosyć ważne. Napiszę, jak będę miał decyzje.
Pozdrawiam!
-
fizjoterapeuta
Witam,
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
aneta
Witam!
Polecam współpracę. W ubiegłym tygodniu otrzymaliśmy pozytywną odpowiedź z urzędu. Czekamy na wypłatę środków. Współpraca od samego początku dla mnie przejrzysta. Każdy etap zrozumiały i a efekty są!
Pani Analityk- człowiek anioł!
Polecam współpracę. W ubiegłym tygodniu otrzymaliśmy pozytywną odpowiedź z urzędu. Czekamy na wypłatę środków. Współpraca od samego początku dla mnie przejrzysta. Każdy etap zrozumiały i a efekty są!
Pani Analityk- człowiek anioł!
-
Ewa Butik
Polecam Firmę Modern jako fachowego i rzetelnego opiekuna mojej firmy, przeprowadzili cały proces bez najmniejszych zarzutów, bezproblemowy kontakt, pomoc na każdym etapie, profesjonalny zespół.