Modern Financial Systems sp. z o.o.

Description of your first forum.
Karola

Re: Modern Financial Systems sp. z o.o.

Post autor: Karola »

U mnie szybka decyzja, szybka współpraca , wniosek napisany. Skoro niska opłata, to dlaczego miałabym
Nie zaryzykować. Zasugerowałam się referencjami na stronie. Nie żałuję, a wręcz polecam !
Tomek

Post autor: Tomek »

Najważniejsze, że firma nie wciska żadnych dziwnych materiałów, płyt itd. Tylko rzetelna praca dla klienta - analiza i wniosek.
Zdzisław

Post autor: Zdzisław »

Witam! Otrzymałem od nich sensowne dokumenty, które muszę uzupełnić. Analityk już dzwonił i zaoferował pomoc. Widać , że dokumenty są dopracowane i to na pewno nie poradniki jak u innych. MOIM ZDANIEM KONKRET.
Piotr

Post autor: Piotr »

Hej! Ja już po analizie, nie dało się dobrać programu. Dostałem już korektę faktury do ksef i dziś zwrócili na konto. Także sa uczciwi.
Karol

Post autor: Karol »

Analiza konkretna, czekam na pisanie wniosku. Wszystko co przekazali telefonicznie- zrealizowali zgodnie z planem.
Polecam!
Jula

Post autor: Jula »

Zdecydowanie polecam !
Wioleta

Post autor: Wioleta »

Wniosek przeszedł ocenę formalna i merytoryczna. Decyzja pozytywna. Przygotowali kompletną dokumentację wniosek biznesplan i wszelkie załączniki. Dostałam wypłatę środków.
Boguś Bud

Post autor: Boguś Bud »

Modern Financial Systems pozyskali dla mnie dotacje, wszystko szybko i sprawnie.
kornel

Post autor: kornel »

Modern Financial Systems- Programy Funduszy unijnych przygotowali dla mnie wniosek o dofinansowanie. Nie wysyłają bzdetów tylko konkrety. Polecam współpracę.! www.programyfunduszy.eu- POLECAM!
ODPOWIEDZ